Vrijwilligers gezocht voor tuinonderhoud.

Vrijwilligers die zich graag inzetten voor de medemens.

Vrijwilligers gezocht voor tuinonderhoud.
Vrijwilligers die zich graag inzetten voor de medemens.

Iedereen in de gemeente Wijk bij Duurstede kan een beroep doen op het netwerk WijkHelpt. Dit kan door te bellen of te mailen naar een centraal punt. Via telefoonnummer 0343-572000 of via info@wijkhelpt.nl

Achter het mailadres en de telefoon bevindt zich een netwerk van allerlei vrijwilligers. Vrijwilligers die zich graag inzetten voor de medemens. Of dit nu individueel, eenmalig en kortdurend, of wat structureler is. Op dit moment komen bij de centrale diverse vragen binnen van mensen die niet meer zelf hun tuin kunnen onderhouden. Ook hebben zij in hun omgeving onvoldoende mensen die zij kunnen vragen hiervoor en hebben geen financiële middelen om professionele hulp hiervoor in te zetten.

Het gaat om eenvoudige tuinklussen.
Denkt u aan snoeien, grasmaaien, onkruid verwijderen, plantjes planten, etc. Grote klussen worden niet gedaan.
De vrijwilliger kan een kleine vrijwilligersvergoeding hiervoor aan de hulpvrager vragen.

Bent u handig in de tuin en wilt u graag iemand helpen die de klus van het tuinonderhoud zelf niet (meer) kan doen? Meld u zich dan aan op ons telefoonnummer 0343-572000 als vrijwilliger.

tuinonderhoud

Zorg/Hulpverlening, Natuur en Milieu

Klussen

Jongeren, Vluchtelingen, Volwassenen