Tennisvereniging Uitwijk is op zoek naar een Groundsman (m/v)

Voor 15 tot 20 uur per week.

Tennisvereniging Uitwijk is op zoek naar een Groundsman (m/v)
Voor 15 tot 20 uur per week.

Tennisvereniging Uitwijk in Wijk bij Duurstede is opgericht in 1975 en bestaat dit jaar 42 jaar. Het is een gezellige, sportieve en zeer actieve vereniging met ongeveer 350 leden. De vereniging neemt met een flink aantal senioren- en jeugdteams deel aan de landelijke- en districtscompetities waarbij prestatie en recreatie hand in hand gaan. Het tennispark bestaat uit 3 Provisionbanen en 4 Tennisforcebanen en een sfeervol clubhuis. Het dagelijkse onderhoud van het park en de banen wordt uitgevoerd door de groundsman en zijn medewerkers.
Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid door te groeien naar de functie Clubmanager/groundsman.

Taken en verantwoordelijkheden:
• het toezicht houden op en het sluiten van gebouwen en terreinen;
• het speelgereed maken van de banen en het in goede staat brengen en houden van de banen en de bespeelbaarheid vaststellen van de banen;
• gebreken, mankementen, achterstallig onderhoud en schade aan gebouwen en terreinen signaleren, melden en indien mogelijk verhelpen;
• onderhoud aan hekwerken, beplanting, verharde paden, oefenkooi, banken en gereedschappen;
• storingen aan installaties en apparatuur signaleren, melden en zo mogelijk verhelpen;
• controleren werking en hygiëne sanitair en douches;
• verzorgen van opslag gereedschappen;
• klein onderhoud aan gebouwen: eenvoudige- schilder- en reparatiewerkzaamheden en assisteren bij renovatie en groot onderhoud;
• toezicht op het gebruik en naleving van de voorschriften door de gebruikers van het park en ordebewaking;
• het ontvangen van leveranciers, beheer gevonden voorwerpen, het te woord staan, verwijzen en informatie verstrekken aan bezoekers.

De groundsman werkt nauw samen met het bestuur van de vereniging. Bovenstaande werkzaamheden worden uitgevoerd overeenkomstig instructies van het bestuur. De groundsman deelt zijn werkzaamheden zelfstandig in. De werktijden kunnen variëren en kunnen seizoen afhankelijk zijn. Het dienstverband is voor 15 tot 20 uur per week.

Profiel:
Voor deze functie komen we graag in contact met kandidaten die ervaring hebben of ervaring willen opdoen als groundsman bij een tennisvereniging. U werkt graag zelfstandig en houdt er van veel buiten te zijn. Het werk kan fysiek zwaar zijn; in verband daarmee is het noodzakelijk dat u over een goede conditie beschikt. Verder hebt u de beschikking over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Gezien de gewenste flexibiliteit in beschikbaarheid (bijvoorbeeld tijdens toernooien en competities) verdient het aanbeveling als de kandidaat in Wijk bij Duurstede of directe omgeving woonachtig is.

Overige informatie:
Datum indiensttreding is per 1 februari 2019 en op basis van een tijdelijk dienstverband. Salarisindicatie: conform de richtlijnen van de KNLTB.
Hebt u zin in deze leuke baan bij een gezellige en actieve tennisvereniging en voldoet u aan het geschetste profiel? Dan zien wij graag uw reactie tegemoet. Stuur uw motivatie met bijgevoegd curriculum vitae naar: voorzitter@tvuitwijk.nl

TV Uitwijk

Klussen, Evenementen