Gastheer of gastvrouw Wijks Atelier zomerprogramma ouderen

LANG LEVE KUNST

Gastheer of gastvrouw Wijks Atelier zomerprogramma ouderen
LANG LEVE KUNST

Het Wijks Atelier organiseert een zomerprogramma voor ouderen (70+) met als titel LANG LEVE KUNST. Dit is een landelijk programma, waarin "kunst"centraal staat en dat speciaal bestemd is voor ouderen. Kunstenaars/docenten geven een les of workshop in het vak waarin zij bekwaam zijn. Zo komen allerlei verschillende vormen van kunst aan bod: tekenen, schilderen, theater, boetseren, keramiek, poppenspel, dans en schrijven.

Totaal gaat het om 12 woensdagmiddagen wekelijks van 14.00 - 16.30 uur. De eerste les is op 12 juni in het Atelier op de 2e verdieping van het Feuniksgebouw aan het Walplantsoen. In het gebouw is een lift aanwezig. Stichting Binding ondersteunt dit initiatief en door bijdragen van landelijke en lokale fondsen is de eigen bijdrage gering. Vervoer kan eventueel geregeld worden.

Het Wijks Atelier zoekt vrijwilligers die als gastheer of -vrouw een bijdrage willen leveren aan dit programma. De taken zijn ondersteuning van de docent en zorgen voor koffie en thee.

Wijks Atelier

Kunst en Cultuur, Sociaal Cultureel