E&E Gasthuis zoekt vrijwillger om demente vrouw te helpen met breien, haken etc.

voor 1 of 2x per week

voor 1 of 2x per week

Voor een van de afdelingen in het E&E in Wijk ben ik op zoek naar een vrijwilliger die eens of tweemaal per week bij een mevrouw met dementie langs wil komen.

Mevrouw is ook slechtziend en kan hierdoor aan weinig activiteiten meer deelnemen.
Vroeger hield zij erg van handwerken: breien, haken, naaien, dat soort dingen. Het zou leuk zijn als de vrijwillig(st)er diezelfde hobby’s deelt en misschien samen met mevrouw nog wel aan de slag kan.
Mevrouw kan gevallen steken bijvoorbeeld niet meer zien, maar met hulp nog wel breien ed.
Misschien is er iemand die normaal gesproken alleen thuis handwerkt en het leuk vindt met een kop thee en een goed gesprek met mevrouw aan de slag te gaan?
Mevrouw kan nog een gezellig gesprek voeren en heeft goede humor.

E&E

Zorg/Hulpverlening